Aruna daagt weer niet op

ZATERDAG, 28 AUGUSTUS 2004, 13:55 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De Ivoriaanse spits Aruna Dindane heeft weer zijn kat gestuurd deze morgen. Dit is al de derde dag op rij dat hij niet opdaagt. Een zware sanctie zal volgen ...

Al de spelers moesten om 10.30 uur aan het stadion verzamelen. Maar weeral, zoals verwacht, daagde Aruna niet op. Hugo Broos was teleurgesteld. "Ik verwachtte dat hij ging komen. Iedereen kwam stipt aan, behalve Aruna. Dit is een zware professionele fout van hem. Ik kan hem niet opstellen voor vanavond, en dat zal hem geld kosten." Broos heeft geen contact meer gehad met de aanvaller. "Het is nu aan het bestuur om maatregelen te nemen want dit soort van gedrag wordt niet aanvaard", aldus Broos.

Toch had verdediger Olivier Deschacht begrip voor Aruna. "Aruna heeft al genoeg gedaan voor ons. Hij heeft ons enorm geholpen om ons te kwalificeren voor de Champions League. Dat is voldoende."

De manager van Aruna, Serge Trimpont, was duidelijk: "Als Anderlecht Aruna niet laat gaan, dan nemen we juridische stappen." Aruna kan zichzelf vrijkopen volgens de wet van '78, maar dat zal hem heel veel geld kosten.

Om 11.30 verliet de bus het stadion richting Grimbergen ter voorbereiding van de match tegen AA Gent deze avond ... zonder Aruna. Wordt zeker vervolgd ...



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.