Vanhaezebrouck wil meer steun van supporters

DONDERDAG, 23 NOVEMBER 2017, 14:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Opvallend na de partij tegen Bayern München: in zijn reactie voor de camera’s van Q2 deelde Hein Vanhaezebrouck een kleine sneer uit naar de Anderlecht-supporters. “Na zo’n prestatie en tegen zo’n team verwacht ik meer vuur als we na de rust het veld opkomen.”

"Ik weet dat ons publiek veeleisend is, maar ik vond dat de mensen stil waren toen we na de rust het veld opkwamen", vertelde Vanhaezebrouck. "Als je zo'n sterke eerste helft speelt tegen een team als Bayern München, dan verwacht ik dat het stadion ontploft. Dat is toch wat ik de voorbije jaren meemaakte."

"Ik vraag me af wat de mensen verwachten van ons", ging hij verder. "Als je Bayern wegblaast en zo veel kansen bij elkaar voetbalt, dan zou wat extra steun de groep deugd doen. Als die boost komt, heb je als speler meer drive om te blijven gaan."

Volgens Vanhaezebrouck is dit een werkpunt voor de toekomst. "Niet alleen op het veld moeten we nog evolueren, ook ernaast.''



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.