Reacties in de zaak-Aruna

ZATERDAG, 28 AUGUSTUS 2004, 13:05 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Aruna Dindane is razend op Anderlecht omdat hij niet mag vertrekken. Hij maakte gisteren zelf zijn kastje in het Vanden Stockstadion leeg. Zijn manager, trainer Hugo Broos en voorzitter Vanden Stock gaven hun mening...


Manager Serge Trimpont: "Natuurlijk blijft hij weg omdat hij niet mag vertrekken. Aruna is zeer teleurgesteld. Hij is gefrustreerd, en totaal de controle kwijt. Maar ik ben niet verrast door zijn reactie. Ik heb Anderlecht hier zelf voor gewaarschuwd. Ik begrijp mijn speler. Anderlecht beloofde hem vorig jaar dat hij zou mogen vertrekken naar een topteam als hij zijn contract verlengde. Lyon is toch een grote ploeg, denk ik. Ze mochten niet eens een aanbod doen. Tottenham was ook geïnteresseerd. En Jeremy Pearce, voorzitter van West Bromwich Albion, was in Brussel woensdag. Ze willen de Ivoriaanse aanvaller echt overnemen. De speler zal beslissen of hij morgen zal spelen.

Trainer Hugo Broos: Ik begrijp de beslissing van Anderlecht om hem niet te laten gaan. Hij mag niet weg, hij moet de Champions League spelen. En er is ook nog geen enkel aanvaardbaar bod voor hem gekomen. Aruna Dindane zal waarschijnlijk ontgoocheld zijn na 31 augustus, maar dat zal wel overgaan. Hij is niet dom. Hij weet ook wel dat hij geen transfer kan versieren als hij niet goed speelt. Vorig seizoen, na een perfecte eerste ronde, was zelf Manchester United in hem geïnteresseerd. Maar na de mindere tweede ronde was er geen interesse meer. Hij moet de regels respecteren. En hij is nog altijd gebonden aan zijn contract..."

Voorzitter Vanden Stock: "Het ziet er naar uit dat Aruna Dindane niet meer voor ons wil spelen. Ik ga wachten tot ik terug in België ben om mijn mening te geven. Nee, hij belde me nog niet. Waarom zou hij ook? Ik heb hem al zes keer hetzelfde gezegd. Hij mag niet vertrekken."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.