Harbaoui: "Ik wil beslissend zijn"

VRIJDAG, 17 NOVEMBER 2017, 09:16 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Lukasz Teodorczyk is geschorst tegen Moeskroen en tegen Kortrijk. De kans bestaat dat zijn plaats in de spits wordt ingenomen door Hamdi Harbaoui en die is van plan die kans met beide handen te grijpen. Ook vooral met zicht op het WK waar ook zijn thuisland Tunesië zich voor plaatste. 

De Tunesiër heeft er wel begrip voor dat hij tweede keuze is na Teodorczyk: "Hij was vorig seizoen ook topschutter hé, ik begrijp dat hij de eerste keuze is. Maar ik ben niet van plan om tweede of derde spits te blijven. Ik moet volledige wedstrijden kunnen spelen om mij te tonen, anders moet ik tijdens de wintermercato misschien maar mijn conclusies trekken."

"Ik wil beslissend zijn zeker met het WK in zicht. Als ik de selectie van Tunesië wil halen, moet ik wekelijks kunnen spelen. Of dat bij Anderlecht is of ergens anders zullen we dan wel zien. En ook voor mijn eigen geluk moet ik meer aan spelen toekomen", aldus nog Harbaoui.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.