Uitslagen interlands: Kara scoort winnend doelpunt

WOENSDAG, 15 NOVEMBER 2017, 07:36 - Garrincha

ANDERE Verschillende Anderlecht-spelers kwamen gisteren in actie voor hun nationale ploeg. Kara Mbodj liet zich het meest opmerken. Hij scoorde voor Senegal het winnende doelpunt tegen Zuid-Afrika. 2-1 werd het. Senegal was al zeker van een WK-ticket.

In het Russische Krasnodar oefende Henry Onyekuru met Nigeria tegen Argentinië. Nigeria won met 2-4, maar Onyekuru bleef op de bank.

Ook op de bank bleef Leander Dendoncker. Hij zag de Rode Duivels met 1-0 winnen tegen Japan. Na Dedryk Boyata en Laurent Ciman vrijdag tegen Mexico, maakte nu Christian Kabasele een slechte beurt als centrale verdediger. Zonder te spelen ziet Dendoncker zo zijn WK-kansen groeien.

Alexandru Chipciu en Nicolae Stanciuoefenden met Roemenië tegen Nederland en leden een zware 0-3-thuisnederlaag. Chipciu speelde de hele partij, Stanciu viel in bij de pauze. Alle doelputen vielen na de rust.

Algerije won een oefenduel tegen de Centraal Afrikaanse Republiek met 3-0. Sofiane Hanni viel in na 56 minuten.