Belgische U21 boeken belangrijke zege

DINSDAG, 14 NOVEMBER 2017, 18:41 - Garrincha

JEUGD Met Wout Faes, Dodi Lukebakio en Aaron Leya Iseka in de basiself hebben de Belgische U21 in de vooravond Turkije verslagen met 1-2. Het was een hardbevochte zege. Een kwartier voor tijd stopte de Belgische doelman een strafschop en pas drie minuten voor tijd viel het winnende doelpunt.

Door deze overwinning blijven de Belgen op koers voor het EK van volgend jaar. Ze tellen nu 14 punten uit zes duels. Hongarije en Zweden volgen met zes punten minder, maar hebben elk nog twee duels te goed.

Faes en Lukebakio speelden de hele wedstrijd, Leya Iseka werd na 56 minuten vervangen.