"Als je zo domineert moet je ook winnen"

ZONDAG, 5 NOVEMBER 2017, 21:32 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hein Vanhaezebrouck bleef met een dubbel gevoel achter na de wedstrijd tegen Brugge. Hij zag zijn ploeg domineren op het veld, maar toch kwam het niet tot scoren. "Het lukte gewoon niet vandaag. Wij verdienen nochtans om te winnen."

“Wij verdienen meer de zege dan zij. We waren in balbezit de dominante, controlerende ploeg, ze kregen maar twee kansen. Alleen deden we te weinig met ons balbezit en als we dat dan wel deden en scoorden, werd die afgekeurd", zegt Vanhaezebrouck na afloop. 

"Indien dat doelpunt niet was afgekeurd, hadden we gewonnen. Nu had Club de kans om gewoon af te wachten. Het ging nochtans goed op het veld, alleen liep het voorin altijd mis. Gerkens scoort normaal met de ogen dicht, maar vandaag lukte niets. Hij was onze gevaarlijkste man vandaag. Ook Harbaoui heeft hard gewerkt. Ze mogen allebei terugkijken op een sterke wedstrijd", aldus nog de coach.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.