"Jammer dat Hubert die bal nog raakt"

ZONDAG, 5 NOVEMBER 2017, 21:08 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Pieter Gerkens vervulde terug zijn rol met verve, hij was zelfs enkele keren dicht bij een doelpunt. Over de afgekeurde goal wil hij niet veel kwijt: "Dat zijn dingen die erbij horen". Beide clubs delen dus de punten, al is misschien Club wel de morele winnaar volgens Gerkens.

"Ik heb enkele goede kansen gekregen, daar moest er toch zeker eentje van in. Spijtig genoeg was dat niet het geval. ​​Jammer dat Hubert die bal nog raakte, waardoor Cools nog terug kon keren", is Gerkens eerlijk.

"De tweede helft was beter, we hebben hoger druk gezet waardoor we konden voetballen. Tja, die afgekeurde goal, dat zijn dingen die bij het voetbal horen. Volgende keer zijn de rollen misschien omgedraaid en hebben wij meer geluk. Een punt is geen prestatie, daar komen we niet meer verder. Club is hier misschien wel de morele winnaar. Langs de andere kant kunnen we terugkijken op een goede tweede helft. Iets waar we kunnen op verder bouwen", aldus nog de Limburger.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.