Bayern, Celtic en PSG winnen ruim

ZATERDAG, 4 NOVEMBER 2017, 21:57 - Garrincha

ANDERE De drie tegenstanders van Anderlecht in Groep B van de Champions League speelden alle vandaag. Zowel Bayern München, Celtic als PSG deden dit met brio en boekten een ruime zege. Bayern, de volgende tegenstander van Anderlecht, won de topper in Dortmund met 1-3.

Borussia Dortmund - Bayern München 1-3

Na een aarzelende seizoensstart is Bayern op kruissnelheid gekomen. Tegen Dortmund boekte het zijn vierde overwinning op rij en zo loopt het verder uit in de stand. Arjen Robben en Robert Lewandowski scoorden voor de rust. Alaba zorgde halfweg de tweede helft voor 0-3. Pas kort voor tijd kon Dortmund de eer redden.

Bayern speelde met:Ulreich, Kimmich, Süle, Hummels, Alaba (74' Rafinha), Javi Martinez (81' Rudy), Thiago Alcantara, Robben, Rodriguez (84' Vidal), Coman, Lewandowski

St. Johnstone - Celtic 0-4

Tegen middenmoter St. Johnstone kwam Celtic op het halfuur op voorsprong via Scott Sinclair. In de 72e en 75e minuut stelden Moussa Dembélé en een own-doelpunt van de thuisploeg de zege zeker voor Celtic. Vlak voor tijd maakte Jules Ntcham er 0-4 van. Celtic blijft zo aan de leiding.

Celtic speelde met:Gordon, Lustig, Bitton, Boyata, Tierney, Brown, Armstrong (76' Ntcham), Forrest (77' Hayes), McGregor (60' Rogic), Sinclair, Dembélé

Angers - PSG 0-5

Net als dinsdag tegen Anderlecht legde PSG er vandaag vijf in het mandje. Anger, de nummer dertien in de stand, slikte al na vijf minuten het openingsdoelpunt van Kylian Mbappé. Julian Draxler zorgde op het kwartier voor 0-2 en Edinson Cavani maakte er na een half uur spelen 0-3 van. Cavani en Mbappé scoorden na de rust elk een tweede keer. Neymar ontbrak wegens een schorsing.

PSG speelde met:Areola, Dani Alves (64' Meunier), Thiago Silva, Kimpembe, Kurzawa, Verratti, Rabiot, Draxler (65' Lo Celso), Mbappé, Cavani (73' Lucas Moura), Pastore