Bayern wint en bewijst Anderlecht een dienst

WOENSDAG, 1 NOVEMBER 2017, 10:03 - Garrincha

WEDSTRIJDEN In de andere wedstrijd in Groep B versloeg Bayern München gisteren Celtic met 1-2. Dat is een dubbele goede zaak voor Anderlecht. Niet alleen blijft Celtic zo in het vizier van de Brusselaars, Bayern is ook zeker van een ticket voor de volgende ronde.

Kevin Coman bracht Bayern na 22 minuten op voorsprong na een verre uittrap van doelman Ulreich. Een kwartier voor tijd maakte Callum McGregor gelijk, maar lang kon Celtic niet vieren. Drie minuten later kopte Javi Martinez de Duitsers naar de winst.

Bayern telt nu negen punten. Over drie weken reizen ze af naar Brussel met een ticket voor de achtste finales al op zak. Laat ons hopen dat ze verschillende bepalende spelers dan rust gunnen en minder gemotiveerd zijn.

Celtic speelde met: Gordon, Forrest, Lustig, Boyata, Bitton, Tierney, McGregor, Brown, Armstrong (79' Griffiths), Sinclair (64' Rogic), Dembélé

Bayern speelde met: Ulreich, Rafinha, Boateng, Süle, Alaba, Tolisso (83' Kimmich), Javi Martinez, Vidal (59' Rudy), Robben (90+4' Thiago Alcantara), Rodriguez, Coman