Dendoncker: "Zondag winnen is een must"

WOENSDAG, 1 NOVEMBER 2017, 06:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Leander Dendoncker mocht tegen Paris Saint-Germain nog eens op het middenveld starten, al was dat niet op zijn gebruikelijke plaats. Hij starte als aanvallende middenvelder op rechts: "Ik ben een nogal polyvalente speler, daardoor speel ik nogal rap op verschillende plaatsen. En ik speel waar de coach het mij vraagt."

"Als ik mag kiezen speel ik natuurlijk het liefst centraal. Het doel was om samen met Gerkens aanvallend te spelen en te proberen infiltreren omdat wij daar het loopvermogen voor hebben. Maar dat lukte niet altijd, we zetten ook geen druk als we dat moeten doen en daardoor krijgt PSG veel ruimte", aldus Dendoncker. 

Club Brugge

Zondag wacht Club Brugge in het Astridpark, een wedstrijd die Dendoncker zeker wil willen: "We willen zondag winnen. Als we verliezen bedraagt de achterstand op Club 12 punten, maar dat wil niet zeggen dat de titelstrijd dan al gedaan is. 12 punten is veel om in te halen maar niet onmogelijk. Winnen is dus een must.''



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.