Leye: "We kunnen winnen van Anderlecht"

ZATERDAG, 28 OKTOBER 2017, 09:37 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht treft vanavond Mbaye Leye bij Eupen, nadat die drie maanden geleden met slaande deuren Zulte-Waregem verliet. Hein Vanhaezebrouck heeft veel respect voor de 34-jarige Senegalees, die ook in het verre Eupen zijn stempel op de ploeg zet. 

"Ik heb altijd al veel respect gehad voor Leye en dat is alleen maar toegenomen sinds hij bij Eupen speelt", zegt Vanhaezebrouck, "Hij heeft zijn comfortzone verlaten bij Zulte-Waregem om naar het verre Eupen te trekken, waar hij nu al aan zes doelpunten zit. Hij zal een gevaarlijke en moeilijke tegenstander zijn voor onze defensie."

Leye zelf ziet het duel van vanavond vol vertrouwen tegemoet. Volgens hem kan zijn ploeg stunten tegen RSC Anderlecht: "We kunnen Anderlecht kloppen. Dinsdag moeten ze naar Paris Saint-Germain en die wedstrijd zal al bij veel spelers in het hoofd zitten. Bovendien heeft Vanhaezebrouck nog niet voldoende tijd gehad om zijn principes in de ploeg in te bouwen. Dat is dan ook de charme van onze competitie: iedereen kan van iedereen winnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.