Onyekuru: "Niet gezegd dat ik in de winter weg wil"

VRIJDAG, 27 OKTOBER 2017, 08:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Henry Onyekuru keert morgen terug naar waar het Belgisch avontuur voor hem begon, naar Eupen. Eén jaar later zit hij bij RSC Anderlecht en is hij er ook topschutter. De Nigeriaan wil verder en heeft torenhoge ambities, maar dat wil niet zeggen dat hij persé tijdens de wintermercato terug wil naar zijn moederclub Everton. 

De Engelse pers bericht al enkele dagen dat Everton zijn huurling wil terughalen tijdens de wintermercato. Het loopt momenteel niet zo goed in de Premier League voor de club en een scorende speler zoals Onyekuru zou meer dan welkom zijn. Alleen zijn er twijfels of de Nigeriaan wel aan een geldige werkvergunning geraakt voor Engeland. Zelf is hij voorzichtig met zijn voorspellingen over de toekomst.

"Ik zie wel waar de toekomst mij brengt. Of Everton mij contractueel kan komen halen in de winter, dat weet ik niet. Maar ik ben hun eigendom, zij beslissen. Persoonlijk heb ik nooit gezegd dat ik Anderlecht wil verlaten in de winter. Ik ben hier graag en alles loopt goed. We zien wel hoe de dingen verder verlopen tijdens de wintermercato", aldus Onyekuru.
 



anderlecht-online forum