"Ik voel geen ongeduld bij Stanciu"

DINSDAG, 24 OKTOBER 2017, 19:51 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De makelaar van Nicolae Stanciu dreigt ermee om haar poulain weg te halen bij RSC Anderlecht als hij niet meer aan spelen toekomt. Ze wees coach Hein Vanhaezebrouck aan als de schuldige van de weinige speelminuten van de Roemeen. De coach spreekt dit tegen, hij is heel tevreden over Stanciu, die soms zelfs té goed traint, aldus de T1.

"Nicolae wil zich telkens weer bewijzen op training, hij traint dan ook goed, misschien zelfs te goed. Probleem is dat als je de dingen forceert je soms ook de verkeerde beslissingen neemt. Hij moet leren om de juiste beslissing te nemen, wanneer hou ik de bal en wanneer is het het moment om beslissend te zijn", legt Vanhaezebrouck uit.

Over de onvrede die er zou heersen is de coach niet op de hoogte: "Ik heb met Nicolae gepraat en ik voel bij hem helemaal geen ongeduld. Misschien begint zijn makelaar ongeduldig te worden, maar bij de speler zelf merk ik daar niets van momenteel."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.