Makelaar Stanciu dreigt met transfer

DINSDAG, 24 OKTOBER 2017, 07:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Sinds de komst van Hein Vanhaezebrouck speelde Nicolae Stanciu amper zeventien minuten. Zijn makelaar Anamaria Prodan kan hier niet mee lachen en dreigt met een vertrek in januari. Ook Alexandru Chipciu denkt beter aan een transfer als hij niet meer gaat spelen.

Tegen KV Mechelen liet Vanhaezebrouck beide Roemenen invallen (Stanciu zeventien minuten, Chipciu amper zes), maar tegen PSG en RC Genk kwamen ze allebei niet van de bank. 

"De coach heeft Nicolae blijkbaar niet nodig, maar een uitleg heeft hij nog niet gekregen. Ik wil die stilaan wel", vertelt Stanciu's makelaar Prodan in Het Laatste Nieuws. Prodan wil binnenkort een gesprek met Herman Van Holsbeeck. "Het is simpel: als Anderlecht Nicolae niet goed genoeg vindt, dan zoek ik een oplossing in januari. Dat kan een definitieve transfer zijn of een uitleenbeurt. Ik verwacht eerlijkheid."

Nationale ploeg

In Roemenië is men ongerust over de weinige speeltijd die zowel Stanciu als Chipciu momenteel krijgen. Het Laatste Nieuws vernam dat de nieuwe Roemeense bondscoach Cosmin Contra de twee in een individueel gesprek zal voorstellen om in januari Anderlecht te verlaten voor een club waar ze wel basisspeler zijn. Anders komt hun stek bij de nationale ploeg in gevaar.

"Maar eerst zal Nicolae alles doen om de nieuwe coach te overtuigen. Lukt dit niet, dan zal ik doen wat moet", besluit Prodan.
 



anderlecht-online forum