Reacties achteraf: "zware loting"

DONDERDAG, 26 AUGUSTUS 2004, 16:47 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Hugo Broos, Franky Vercauteren en Olivier Deschacht reageerden ontevreden op de loting. Ze waren het er alle drie over eens dat het sportief een zware loting is, maar wel mooie namen.

Anderlecht-coach Hugo Broos staat voor een zware opdracht. Hij moet zijn ploeg voorbij Valencia, Inter en Werder Bremen proberen te loodsen. "Of ik tevreden ben? Zeker niet", zei de trainer.

"Vooral Werder Bremen had ik willen vermijden. Dat is de zwaarste tegenstander die we konden loten uit de 4e bokaal. Bovendien ben je met Duitsers nooit klaar. Ik vind Werder een zeer vervelende ploeg", meent Hugo Broos.

"Valencia wilde ik wel. Als je ziet wie er nog in die bokaal zat... En Inter is Inter. Een stugge Italiaanse ploeg. Ook dat wordt een moeilijke opdracht."

Ook assistent-coach Franky Vercauteren beseft dat Anderlecht loodzwaar geloot heeft voor de 1e ronde van de Champions League: "Het zal heel zwaar worden."

"Tegen Inter valt er misschien iets te rapen. Die club koopt altijd een pak grote namen, maar haalde daar weinig resultaten mee. Laten we hopen dat dat straks zo blijft. Werder is zeker geen cadeau. Vooral in Bremen zal het lastig worden", denkt Franky Vercauteren.

"Valencia is vooral collectief heel sterk. Daar heeft het individu moeten wijken voor de ploeg. Op het EK zagen we dat dat de basis voor succes is."



anderlecht-online forum