Een gelukkige Vanden Stock

ZATERDAG, 14 OKTOBER 2017, 18:35 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het was een gelukkige Roger Vanden Stock die vandaag te zien was op de Collectors Day te RSC Anderlecht. "Dit was dé stijl van Vanhaezebrouck", aldus de voorzitter. Woensdag wacht Paris Saint-Germain in het Constant Vanden Stock Stadion. De voorzitter blijft voorzichtig in zijn vooruitzichten: "Opletten dat we geen pak rammel krijgen."

Tijdens de wedstrijd tegen KV Kortrijk maakte Roger Vanden Stock zich boos op zijn eigen supporters omdat ze achter het ontslag van René Weiler. De demonstratie van RSC Anderlecht tegen KV Mechelen tijdens de eeste helft, moet de voorzitter toch tot nadenken gezet hebben. Zijn supporters hadden toch wel gelijk, als zal hij dat niet toegeven.

"De eerste wedstrijd onder Hein Vanhaezebrouck met een nieuwe manier van spelen. Alles lukte fenomenaal goed. Meteen vier keer scoren in één helft. Dat is straf en niet straf. Verrassend , maar dt is dé stijl Vanhaezebrouk", zegt Vanden Stock. 

Woensdag staat de Champions League wedstrijd tegen PSG op het programma. De voorzitter blijft op zijn hoede voor de sterren van Parijs: "We gaan toch moeten opletten dat we geen rammeling krijgen. Als je zo speelt tegen Neymar en Mbappé met drie achteraan? Dan krijg je problemen."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.