Kara: "We willen naar het WK"

DONDERDAG, 5 OKTOBER 2017, 09:56 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Senegal staat momenteel op de derde plaats in groep D, enkel de groepswinnaar plaatst zich voor het WK. Zaterdag gaat het op bezoek bij Kaapverdië, momenteel de tweede in de stand. Een overwinning is noodzakelijk om de droom om aan het WK deel te nemen, levend te houden. 

Begin september kondigde de FIFA aan dat de wedstrijd tussen Zuid-Afrika en Senegal, herspeeld moest worden omdat ze onrechtmatig beïnvloed werd door scheidsrechter Joseph Lamptey, die levenslang geschorst werd voor wedstrijdvervalsing. Op zaterdag 10 november. Vorige woensdag maakte de FIFA bekend dat de wedstrijd herspeeld wordt op zaterdag 10 november.

"De spelers hebben er zin in, het enige waar ze aan denken is om aan het WK deel te nemen. We moeten het voor onszelf doen maar ook voor het Senegalese volk. Ons plaatsen zal geen gemakkelijke opdracht worden, maar we zijn er klaar voor. De wedstrijd tegen Kaapverdië is belangrijk, we gaan er dus alles aan doen om te winnen. We willen meer dan ooit naar het WK", aldus Kara Mbodj.
 



anderlecht-online forum