Onduidelijkheid troef over assistenten Vanhaezebrouck

DINSDAG, 3 OKTOBER 2017, 07:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Worden Yves Vanderhaeghe en Nicolas Frutos wel de assistent-coaches van Hein Vanhaezebrouck? Niets dan tegenstrijdige berichten in de kranten vanmorgen. Wellicht weten we later vandaag, wanneer Vanhaezebrouck wordt voorgesteld, meer.

Laten we starten met Vanderhaeghe. Zowel Het Nieuwsblad als Het Laatste Nieuws weten dat hij twijfelt over het aanbod van Anderlecht. Volgens Het Laatste Nieuws heeft hij een concreet bod op zak van een andere eersteklasser om er hoofdcoach te worden. Bovendien is hij niet goedkoop. Het is dus lang geen zekerheid volgens de krant dat Vanderhaeghe voor Anderlecht kiest. Het Nieuwsblad heeft er meer vertrouwen in: volgens deze krant wijst alles erop dat Vanderhaeghe deze ochtend ingaat op het voorstel van Anderlecht.

Over Frutos verschilt de berichtgeving nog meer. Volgens Het Laatste Nieuws spraken Vanhaezebrouck en Frutos nog niet met elkaar, volgens Het Nieuwsblad wel. Deze laatste schrijft dat Vanhaezebrouck in dat gesprek aan Frutos gevraagd heeft om deel uit te maken van zijn staf naast Vanderhaeghe en Belhocine. Frutos zou zijn antwoord in beraad houden. Volgens Het Laatste Nieuws hoopte Frutos op een gesprek gisteren, maar is dat er niet gekomen. De krant acht de kans bijzonder klein dat Vanhaezebrouck Frutos als zijn assistent wil.

Over de komst van Karim Belhocine en fysiektrainer Gino Caen bestaat wel eensgezindheid.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.