Matig Anderlecht bekert verder

WOENSDAG, 20 SEPTEMBER 2017, 20:54 - Skyhawk

WEDSTRIJDEN Paars-wit knikkerde Westerlo uit de Croky Cup in de eerste partij onder leiding van interim trainer Nicolas Frutos. In een saaie partij kon Anderlecht pas afstand nemen in de tweede helft na een blunder bij de thuisploeg. Onyekuru strafte die af.

Score: 0-1
Goals: 66' Onyekuru 0-1

Westerlo: Van Hout, Biset, Corstjens, Annys(89' Heymans), De Ceulaer(73' Osah), Naessens, Alessandro, Christensen, Rommens(80' Osaguona), Oto'o, Rougkalas
RSC Anderlecht: Boeckx, Sa, Deschacht, Spajic, Onyekuru(91' Gerkens), Chipciu(63' Appiah), Bruno(71' Stanciu), Kums, Dendoncker, Obradovic, Harbaoui

Geel: 40' Chipciu, 44' Alessandro, 57' Biset
Rood: /

Stadion: 'T Kuipje
Scheidsrechter: Lambrechts

Fases van de match:
93' Einde van de wedstrijd.
93' De bal gaat over de achterlijn: corner voor Westerlo.
91' Wissel: Gerkens in, Onyekuru out.
90' Kans voor Stanciu met een schot! De bal belandt naast de goal.
89' Wissel: Heymans in, Annys out.
80' Wissel: Osaguona in, Rommens out.
78' Stanciu kan van dichtbij schieten! De keeper redt de mogelijkheid met een beenveeg.
75' Corner voor Westerlo.
73' Wissel: Osah in, De Ceulaer out.
71' Wissel: Stanciu in, Bruno out.
70' Corner voor Westerlo.
70' De aanwezige fans lijken snel tevreden en scanderen de naam van interim coach Frutos.
66' GOAL! Onyekuru scoort! De goal kwam tot stand dankzij een blunder van Oto'o.
63' Wissel: Appiah in, Chipciu out.
62' Onyekuru krijgt een kans en schiet! Doelman Van Hout slaat de bal weg van zijn doel.
57' Onyekuru wordt afgestopt door Biset met een haakfout. Geel en vrije trap!
56' Kans voor Annys met een schot! Dat was een fantastische poging! Boeckx pakt uit met een duik en keert het gevaar. Het wordt een hoekschop.
52' Het tempo is momenteel te laag en de laatste val komt niet aan. Er valt weinig te zien.
47' Corner voor Paars-Wit.
45' Start van de tweede helft.

45' Rust.

44' Duwfout van Alessandro op Obradovic. Hij gaat op de bon (geel) en vrije trap!
42' Anderlecht is wel van goede wil, maar echt herboren lijkt de ploeg toch niet onder Frutos. Het is niet echt te merken dat Westerlo een club uit 1B is. Vooral in de aanvallende linie loopt het al te vaak spaak. Achteraan blijft het opletten voor de snelle tegenstoten van de Kempenaars.
40' De Ceulaer wordt afgestopt door Chipciu met een haakfout. Een gele kartonnetje en een vrije trap zijn het gevolg!
36' Chipciu kraakt zijn schot, maar Van Hout kan de bal simpelweg oprapen.
34' De Ceulaer ruikt zijn kans en knalt! De bal belandt naast de goal.
26' Een speler van Westerlo begaat een overtreding op Onyekuru in de grote rechthoek, maar de ref reageert niet.
25' Bruno kan van dichtbij aanleggen; de keeper redt met een beenveeg. Het wordt een hoekschop. Onyekuru was betrokken in een de knappe combinatie die aan de basis van het doelgevaar lag.
24' Obradovic krijgt een kans en schiet! De kans wordt afgestopt door de verdediging. Het wordt een corner.
22' Rommens krijgt een kans via een vrije trap. Boeckx staat in de baan van de bal en voorkomt een goal.
21' Duwfout van Sa op Naessens. Vrije trap!
18' Kans voor Onyekuru met een schot! Het is een oprapertje voor keeper Van Hout.
13' Onyekuru wordt door de verdediging geloodst en kan alleen op de doelman afgaan. De mogelijkheid eindigt naast het doel.
12' De ploegen zijn aan elkaar gewaagd momenteel. De studieronde is nog bezig.
0' De wedstrijd gaat van start.

Opstelling Westerlo: Van Hout, Biset, Corstjens, Annys, De Ceulaer, Naessens, Alessandro, Christensen, Rommens, Oto'o, Rougkalas
Opstelling RSC Anderlecht: Boeckx, Sa, Deschacht, Spajic, Onyekuru, Chipciu, Bruno, Kums, Dendoncker, Obradovic, Harbaoui