Beloften verliezen met 3-1 van Lokeren

ZATERDAG, 31 OKTOBER 2009, 13:16 - Sporzafanaat

De beloften hebben hun tweede nederlaag van het seizoen geleden. Na het verlies van vorige week tegen KV Mechelen was gisteren ook Lokeren te sterk. Paars-wit ging met 3-1 kopje onder op Daknam.

De wedstrijd begon slecht voor Anderlecht want na amper zes minuten stond het al 1-0 achter. Een lobbal verdween na slap verdedigen over doelman Bruzzese in het doel. Paars-wit begon daarna op de helft van Lokeren te spelen en kreeg ook verschillende goede kansen, maar stuitte telkens op thuisdoelman Deloose. Op het half uur kregen de beloften het deksel op de neus: na een hoekschop stond het plots 2-0.

In de tweede helft ging Anderlecht op zoek naar de aansluitingstreffer en dat werd na 63 minuten beloond. Met een halve omhaal maakte Bruno Baras er 2-1 van. Beide ploegen kregen nog enkele kansen tot scoren, maar de afwerking stond bij Lokeren meer op punt. In de 83ste minuut werd het nog 3-1 voor de thuisploeg.