Wie gaat er nog vertrekken?

DONDERDAG, 31 AUGUSTUS 2017, 07:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Vanavond om middernacht sluit de transfermarkt. Op inkomend vlak mogen we met Josué Sa en een linksback nog twee spelers verwachten en misschien komt er nog een verrassing. Maar welke spelers kunnen er nog vertrekken?

Isaac Kiese Thelin zal worden uitgeleend aan Waasland-Beveren, maar verder lijken er op het eerst zicht geen vertrekkers meer te zijn. Voor Hamdi Harbaouivraagt Anderlecht 1,5 miljoen euro. Een bedrag dat geïnteresseerde clubs niet kunnen of willen ophoesten. 

Fenerbahçe haakte af voor Lukasz Teodorczyk, maar Anderlecht heeft nog andere ijzers in het vuur voor de Pool. De kans dat het tot een transfer komt, lijkt echter klein. Hetzelfde geldt voor Leander Dendoncker, ook al blijft die hopen op Monaco. Zelfs als Fabinho niet vertrekt en Souliho Meïté niet naar Anderlecht wil komen, hoopt hij Tielemans achterna te kunnen.

Ook voor Kara Mbodjis het nog uitkijken. De voorbije transferperiodes kwam hij op het laatste moment telkens af met geïnteresseerde ploegen uit Engeland. Benieuwd of dit vandaag opnieuw het geval is en of het 'derde keer, goede keer' wordt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.