Teodorczyk wil niet vertrekken

WOENSDAG, 30 AUGUSTUS 2017, 07:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Door de komst van Robert Beric dreigt Lukasz Teodorczyk naast de ploeg te vallen. Omdat Anderlecht vreest dat de Pool hier niet goed mee zal omgaan, wil het hem nog snel verkopen. Alleen ziet Teodorczyk dat niet zitten. Hij wil graag blijven.

Eind juli bood Fenerbahçe acht miljoen euro voor Teodorczyk, maar dat bod werd door Anderlecht afgewezen. Na de partij tegen Charleroi kwam René Weiler met de vraag om Beric te halen omdat Teodorczyk maar bleef aanmodderen. Nu Beric op het punt staat om te tekenen, hoopt Anderlecht Teodorczyk alsnog te verkopen en heropende het zelf de gesprekken met Fenerbahçe.

"Als Anderlecht mijn speler aan Fenerbahçe wil verkopen, dan wens ik hen veel succes", reageert Teodorczyks manager Marcin Kubacki. "Wij hebben besloten om te blijven. Of Anderlecht Lukasz weg wel? Dat moet je aan mijnheer Van Holsbeeck vragen. Ik denk dat hij wel mag blijven van René Weiler. Trouwens, voor een transfer mikken we op andere competities dan de Turkse."

De komt van Beric boezemt Kubacki geen schrik in. "Het is niet erg dat ze hem halen. Lukasz staat er vooraan nu vaak alleen voor."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.