Capel en Anderlecht gaan uit elkaar

DINSDAG, 29 AUGUSTUS 2017, 18:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Diego Capel is niet langer een speler van Anderlecht. "Mijn tijd bij Anderlecht zit erop. Het is tijd om nieuwe uitdagingen op te zoeken", zo laat de Spanjaard weten via Twitter. Hij richt ook een uitgebreid woord van dank aan de supporters.

"Ik tekende bij Anderlecht in de wetenschap dat het de club zou kunnen zijn waar ik mijn eerste kampioenstitel zou kunnen vieren. Ik kende de grootsheid van de club en de noodzaak om na drie jaar opnieuw kampioen te worden. Ik ging ervan uit dat dit het meest ongelooflijke was dat ik in Brussel zou kunnen beleven."

"Maar vandaag kan ik zeggen dat ik me vergist heb. Ik ben erg fier dat deze titel op mijn palmares prijkt, maar dat verzinkt in het niets met de fierheid en het geluk dat ik mocht ervaren omdat ik geliefd werd door de supporters. Ik zal nooit vergeten welk gevoel jullie me lieten ervaren en de liefde die jullie me gaven. Daardoor zal ik me altijd één van jullie voelen."

Of Capel een nieuwe club heeft en welke dit dan zou zijn, is nog niet bekend. Wellicht heeft Anderlecht zijn nog één jaar lopend contract ontbonden en kan de Spanjaard vrij op zoek naar een nieuwe werkgever.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.