Sels: "Bewezen mijn plaats waard te zijn"

MAANDAG, 28 AUGUSTUS 2017, 09:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Matz Sels slaagde er bij zijn terugkeer in de Ghelamco Arena in om zijn netten school te houden. Vooral op het schot van Marcq moest hij al zijn kunnen bovenhalen. "Die bal zat diep in de hoek, het was geen gemakkelijke redding."

Dat hij de nul kon houden, zal Sels deugd gedaan hebben. Want blijkbaar speelde René Weiler met het idee om de doelman uit het elftal te verwijderen ten voordele van de herstelde Frank Boeckx. "Ik lees geen kranten, dus heb ik ook niet gelezen dat Frank zou spelen", reageerde Sels op deze berichten. "Of ik extra druk voel nu Frank weer fit is? Ik ben enkel met mijn eigen prestaties bezig en ben tevreden dat ik de ploeg kon helpen met enkele reddingen."

Over de prestaties van de ploeg was Sels kort: "De eerste 25 minuten waren moeilijk, maar daarna herstelden we het evenwicht. De inbreng van Trebel deed ons goed. Toen hadden we meer de bal."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.