Uitslagen Europese tegenstanders

ZATERDAG, 26 AUGUSTUS 2017, 22:32 - Garrincha

ANDERE Bayern München, PSG en Celtic, de drie tegenstanders van Anderlecht in de Champions League, hebben hun wedstrijd dit weekend al gespeeld. Bayern en PSG boekten een overwinning, Celtic niet.

PSG - Saint-Étienne 3-0.

De Parijzenaars haalden het vlot van Saint-Étienne, vorig jaar nog tegenstander van Anderlecht in de Europa League. Cavani opende de score vanop de stip na twintig minuten. Kort na de rust maakte Motta er 2-0 van en opnieuw Cavani legde net voor affluiten de eindstand vast. PSG leidt met 12 op 12.

Opstelling: Areola, Meunier, Kurzawa (80' Yuri), Marquinhos, Kimpembe, Motta, Di Maria (83' Draxler), Pastore (84' Lo Celso), Rabiot, Cavani, Neymar

Werder Bremen - Bayern München 0-2

De Duitse landskampioen won met 0-2 bij Werder Bremen na twee doelpunten van Lewandowski. De Pool scoorde na 72 en na 75 minuten. Na twee wedstrijden telt Bayern het maximum van de punten.

Opstelling: Neuer, Hummels, Alaba, Süle, Robben (64' Coman), Ribéry (73' Müller), Vidal (85' Rudy), Thiago, Tolisso, Kimmich, Lewandowski

Celtic - St. Johnstone 1-1

Na drie overwinningen leed Celtic vanmiddag zijn eerste puntenverlies van het nieuwe seizoen. Tegen St. Johnstone, dat ook negen op negen had behaald, werd het 1-1. Tien minuten voor tijd kon McGregor de openingstreffer van de bezoekers uitwissen. Celtic staat nu tweede op twee punten van Aberdeen. Dedryk Boyata zat niet in de kern.

Opstelling: Gordon, Lustig, Tierney, Ralston (61' McGregor), Brown, Sinclair, Bitton, Forrest (46' Hayes), Rogic, Ntcham (46' Armstrong), Griffiths