Ancelotti en Neuer waarschuwen voor onderschatting Anderlecht

VRIJDAG, 25 AUGUSTUS 2017, 14:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Bayern München is één van de tegenstanders van RSC Anderlecht in de Champions League. Bayern spreekt tot de verbeelding van menig supporters, toch is Bayern-coach, Carlo Ancelotti op zijn hoede voor paars-wit: "We mogen Anderlecht zeker niet onderschatten."

"Als landskampioen van België mogen we Anderlecht zeker niet onderschatten", aldus Ancelotti, "Met PSG, Anderlecht en Celtic krijgen we 3 erg verschillende maar wel moeilijke tegenstanders voorgeschoteld."

Ook Bayern-doelman Manuel Neuer waarschuwt voor onderschatting: "Anderlecht is een onaangename tegenstander die we zeker niet mogen minachten. Ze kunnen het grote teams zeker lastig maken en daarvoor moeten we dan ook oppassen."

Sportdirecteur bij Bayern, Hasan Salihamidzic, kent Anderlecht nog van in 2003, toen de Duitse grootmacht als eens speelde tegen paars-wit:  "In Anderlecht zit de sfeer altijd goed en staat het thuispubliek als één blok achter het team. Altijd link."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.