Boeckx: "Niet denken dat we kansloos zijn"

VRIJDAG, 25 AUGUSTUS 2017, 06:24 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Frank Boeckx kijkt realistisch naar de droomaffiche die RSC Anderlecht geloot heeft in de Champions League. Maar dat wil niet zeggen dat hij zijn ploeg volledig afschrijft. Een derde plaats kan mogelijk zijn. Belangrijk is dat paars-wit blijft geloven in een stunt volgens de doelman. 

"We zullen in ieder geval meer dan op ons paasbest moeten zijn om ons te meten tegen onze tegenstanders", is de doelman realistisch, "Maar we mogen niet op voorhand de strijd al opgeven en vol voor de confrontatie gaan. Dit was ons doel vorig seizoen, hier hebben we voor gewerkt. We moeten er dan nu ook van genieten en elke keer onze wedstrijd spelen. Als ze top zijn, kunnen we er niets tegen beginnen, maar ze kunnen ook een slechte dag hebben en dan kunnen we punten rapen."

"Met deze loting hebben we in ieder geval al verhalen die we later aan onze kinderen en kleinkinderen kunnen vertellen. Bayern en PSG is absolute wereldklasse, ploegen die getipt zijn voor de eindoverwinning. Celtic Park staat dan weer gekend voor zijn fantastische sfeer", aldus nog Boeckx.
 



anderlecht-online forum