Geen concrete aanbiedigen voor Dendoncker

MAANDAG, 21 AUGUSTUS 2017, 09:49 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Leander Dendoncker is een schim van de speler van vorig seizoen op het veld. Al gaf de middenvelder gisteren al aan dat hij niet alles alleen kan op het veld. Sommige beweren dat een transfer in het hoofd van Dendoncker speelt, al wil hij dat zelf niet geweten hebben. En echte concrete aanbiedingen zijn er niet voor de speler.

Volgens L'Avenir heeft enkel Hoffenheim een concreet bod gedaan gedaan op Dendoncker, maar is dat finacieel ontoereikend. 

Dendoncker en zijn familie zaten gisterenavond samen met hun makelaar Christophe Henrotay. De deadline voor een transfer was 15 augustus, maar zoals de zaken nu staan kan het niet verder. 

"Zolang ik het shirt van Anderlecht draag, zal ik mijn best blijven doen voor de ploeg", zegt Dendoncker. "Maar als de ploeg vierkant draait, kan ik alleen maar mijn best doen. De hele heisa rond een transfer sluipt misschien ook in mijn spel. Momenteel weet ik nog steeds niet waar mijn toekomst ligt. Daar moet dringend verandering inkomen, want op deze manier kan het niet verder."

Henrotay gaf alvast toe dat er momenteel geen enkel concreet bod op tafel ligt voor Dendoncker.
 



anderlecht-online forum