Hanni: "Mogen niet denken dat we beter zijn dan de rest"

ZONDAG, 20 AUGUSTUS 2017, 19:10 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sofiane Hanni had de kans om zijn ploeg op voorsprong te brengen, maar hij mistte de penalty. De kapitein zag ook dat het niet goed was, maar wil nu meer dan ooit terugvechten. "We mogen het hoofd niet laten hangen. Het is nu de moment om hard te werken en niet denken dat we beter zijn dan de rest."

RSC Anderlecht was vast van plan om vandaag te winnen na de nederlaag op Charleroi, dat zegt ook Hanni: "We hadden een zege nodig na de nederlaag op Charleroi, dit hadden we zeker niet verwacht. Ook de manier waarop we aan het seizoen zijn begonnen hadden we niet verwacht. We zijn nochtans goed begonnen, maar laten ons nadien veel te gemakkelijk ringeloren aan de overkant en daarbovenop mis ik nog de strafschop."

"Dit is frustrerend. We hebben nochtans kansen genoeg gehad, alleen werden die niet afgewerkt. Ook ons verdedigend werk liet de wensen over. We mogen zeker niet denken dat we beter zijn dan de rest. Maar we mogen het hoofd niet laten hangen. Nu moeten we hard werken om er weer bovenop te geraken", aldus nog de kapitein.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.