Weiler: "Moeten mentaal sterker worden"

ZONDAG, 20 AUGUSTUS 2017, 18:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS René Weiler zag veel kansen van zijn ploeg, maar daar bleef het ook bij. "Het was niet goed", geeft de coach eerlijk toe. En hij gaf meteen ook een hint mee richting bestuur: "Er moet nog nieuw bloed bijkomen, wie of wat, daar wil ik mij niet over uitspreken."

"We kunnen zeker niet tevreden zijn, ondanks het feit dat we veel kansen hadden. Maar we maakten teveel fouten en verloren teveel duels. Het was niet goed. We moeten mentaal sterker worden en harder in de duels. Ook op voetballend vlak is er nog veel werk, het verdedigend werk was niet goed. Het verschil met vorig seizoen is groot", is de coach eerlijk.

"Het is duidelijk dat van de nieuwe spelers nog niet iedereen op niveau zit, ze moeten hun plaats nog vinden in de ploeg. Maar er moeten ook nog nieuwe spelers bijkomen. Namen wil ik niet noemen, maar de prestatie op het veld en het resultaat tonen aan dat we nog iets moeten doen", gaat Weiler verder.

Vorige vrijdag wou Kara Mbodj het woord "crisis" nog niet in de mond nemen. Ook René Weiler wou dat nog niet doen na de wedstrijd van deze namiddag. "Crisis? Ik zal dat woord niet in de mond nemen. Maar het is niet goed genoeg, dat is duidelijk. Ik begrijp dat er kritiek is."
 



anderlecht-online forum