Kara: "Een transfer kan nog altijd"

ZATERDAG, 19 AUGUSTUS 2017, 07:02 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kara Mbodj tekende onlangs zijn verbeterd en verlengd contract, maar dat wil niet zeggen dat een transfer volledig afgesloten is. Een vertrek kan nog altijd, maar dan moet wel het hele plaatje kloppen. "Als ik voor het geld had gekozen dan zat ik nu in Turkije", verduidelijkt de Senegalees. 

"Wie weet sluit ik hier mijn carrière wel af, of vertrek ik alsnog, maar dan moet iedereen er beter van worden. Hoedanook, voorlopig blijf ik", licht Kara toe, "In Turkse topploeg deed mij een gigantisch voorstel, maar geld is niet belangrijk, anders zat ik nu in Turkije. Als ik ga bij Anderlecht, dan zal dat naar een ploeg zijn die groter is dan paars-wit. Nu speel ik Champions League en dat is het beste voor mijn evolutie, volgens mij."

Vermaelen

Anderlecht blijft echter uitkijken naar extra versterking in de verdediging, iets waar Kara zich geen zorgen om maakt. "Ik heb in mijn voetbalcarrière al veel concurrenten gehad. Dat Anderlecht een grote naam als Vermaelen wil aantrekken, daar ben ik niet mee bezig. De Kara van nu is sowieso sterker dan die van 2013. Ze zeggen ook dat ik de enige ben die de groep durft toe te spreken. Misschien ben ik op het veld een moeilijke kerel, maar daarnaast ben ik een warme man. Mijn ploegmaats coachen, dat is iets wat in mij zit."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.