Selectie: Anderlecht - Charleroi

VRIJDAG, 16 OKTOBER 2009, 20:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs heeft 19 spelers geselecteerd voor de wedstrijd van morgen tegen Charleroi. Voor Nicolas Frutos, die deze week vlot meetrainde, komt de match nog te vroeg. Ondrej Mazuch is er wel weer bij.


Victor Bernárdez (scheur hamstring), Olivier Deschacht (scheurtje adductor) en Davy Schollen (scheurtje heupbuiger) zullen morgen niet meespelen. De blessures die ze twee weken geleden opliepen zijn nog niet volledig geheeld.

Gelukkig kan Ariël Jacobs achteraan weer rekenen op Ondrej Mazuch, die terugkeert van het WK voor -20-jarigen. Mazuch moest wel weer even wennen aan Anderlecht. "Hij was niet meer gewoon aan de opeenvolging van matchen en ook het klimaatsverschil kruipt natuurlijk in de kleren", zegt Jacobs hierover. "Bij zijn terugkeer heeft hij kort een alternatief programma gevolgd, maar sinds woensdag gaat het beter en werkt hij opnieuw de volledige training af met de groep."

Over de niet-selectie van Nicolas Frutos wilde Jacobs niet veel zeggen. "We hebben zowel maandag (2x), dinsdag (2x) en woensdag heel hard gewerkt op training en Nico heeft al die trainingen probleemloos verwerkt. Dat wil zeggen dat hij intussen toch vijf dagen op rij met de groep kon meetrainen", was al wat Jacobs kwijt wou.

De selectie: Biglia, Boussoufa, Bruzzese, Chatelle, Cordier, De Sutter, Diandy, Kanu, Gillet, Juhasz, Kruiswijk, Lukaku, Mazuch, Proto, Reynaldo, Rnic, Sare, Suarez en Van Damme.



anderlecht-online forum