Rnic: "Jovanovic gelooft wel hard in mij"

VRIJDAG, 16 OKTOBER 2009, 09:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nemanja Rnic blijft hopen op vertrouwen en een volwaardige kans om de nieuwe rechtsback te worden. "Ik zou me 40 procent beter voelen als ik meer vertrouwen had", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Ik droom zelfs van het WK."


"Ik las verschillende extra individuele trainingen in om beter in conditie te zijn", vertelt Rnic. "Het enige wat ik nu mis, is drie matchen na elkaar kunnen spelen. Ik voel me zelfs meer op mijn gemak dan vorig seizoen omdat ik nu volledig ben aangepast aan België. Ik Anderlecht niet verlaten zonder dat ik ooit getoond heb tot wat ik in staat ben."

Dat de Serviër gelooft in zijn kwaliteiten bewijzen ook zijn ambities om volgend jaar mee naar het WK in Zuid-Afrika te gaan. "Nu Servië het WK heeft gehaald, droom ik ervan om erbij te zijn in Zuid-Afrika. Dat kan alleen als ik bij Anderlecht basisspeler ben, want Servië heeft zijn ploeg eigenlijk al gevormd. Mijn landgenoot Milan Jovanovic gelooft wel hard in mij."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.