Kara: "Dit niet dramatiseren, dat is het leven"

MAANDAG, 14 AUGUSTUS 2017, 09:21 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kara Mbodj kon zijn contractverlenging niet vieren met een overwinning. Zijn ploeg pakt nu vier op negen in de competitie, maar de Senegalees wil het allemaal niet dramatiseren. "C'est la vie", reageerde Mbodj. "We zullen wel beter worden."

Kara heeft zich onder René Weiler ontpopt als één van de leiders van de kleedkamer en hij heeft er ook alles aan gedaan om gisteren zijn ploeg vooruit te stuwen. Op een gegeven moment zagen we hem zelfs vooraan aanvallen. Maar ook hij kon een nederlaag niet afwenden. 

"We hebben te weinig kans gecreëerd, dat heeft iedereen gezien, ook ik. Maar we moeten hier nu geen drama van maken. Zij waren realistischer en dat moeten we aanvaarden", aldus de verdediger.
"Natuurlijk hadden we gehoopt om nu al verder te staan, dat we nu al top gingen zijn. Maar niet alles loopt altijd zoals je het zelf wil. Maar we blijven hard werken om beter te worden en zullen ook beter worden."

Over zijn contractverlenging wou de Senegalees het niet hebben: "We zijn hier als ploeg heel hard ontgoocheld, dus het moet hier nu niet over mij gaan. Ik wil daar niet al te veel over zeggen. Ik heb de keuze gemaakt om te blijven, en that's it."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.