Van Holsbeeck: "We moeten hem blijven steunen"

ZONDAG, 13 AUGUSTUS 2017, 09:50 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Beetje bij beetje naderen we het einde van de zomermercato, en Herman Van Holsbeeck heeft nog een paar dossiers op zijn bureau liggen. Gisteren kwam het goede nieuws naar buiten dat Kara Mbodj zijn contractverlenging getekend heeft. Maar er zijn nog kwesties die moeten afgerond worden, zoals die van Lukasz Teodorczyk.

Op gegeven moment was er heel wat interesse van verschillende buitenlandse clubs voor de Poolse spits. Maar die interesse is even vlug verdwenen als ze gekomen is. "De interesse uit Turkije ? Ik heb wel 25 telefoontjes gekregen van agenten, maar ik heb geen enkel aanbod gekregen in mijn mailbox", zegt Van Holsbeeck.

Teodorczyk zelf liep ook niet echt warm om in Turkijke te gaan spelen. Zijn prestaties aan het begin van dit seizoen zijn ook nog ver verwijderd van de Teodorczyk aan het begin van vorig seizoen. De bestuurders, trainers en medische staff blijft er alles aan doen om de Pool te blijven steunen zodat hij zijn efficiëntie voor doel terug kan vinden. 

"Hij zou een doelpunt moeten kunnen maken om zijn vertrouwen weer op te krikken. En het belangrijkste, hij moet blijven hard werken. Wij moeten hem blijven steunen."
 



anderlecht-online forum