Vancamp: "Ik ben Weiler ontzettend dankbaar"

VRIJDAG, 11 AUGUSTUS 2017, 06:42 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Jorn Vancamp is dit seizoen uitgeleend aan het Nederlandse Roda JC. Hij wil er nu bewijzen aan René Weiler dat hij klaar is voor de grote stap bij RSC Anderlecht. De jonge aanvaller koestert ook geen wrok tegenover de Zwitser: "Ik ben hem ontzetten dankbaar voor de kansen die ik al kreeg."

Het nieuws dat ik uitgeleend ging worden kwam slecht aan bij mijn ploegmaats. Natuurlijk was dat voor mezelf ook geen leuk gevoel, maar ik heb dat snel kunnen relativeren. Echt waar, het was zeker niet zo erg als in de media verscheen", is Vancamp eerlijk, 

De jonge aanvaller heeft niets dan lof voor zijn moederclub en hun trainer. "Ik heb van Weiler verschilllende kansen gekregen. Ik mocht mee op stage, en zat mee in de selectie voor de voorronde van de Champions League. Tegen Saint-Etienne maakte ik zelfs mijn Europees debuut. Bovendien tekende ik in februari een contractverlenging voor twee jaar, dat is toch het bewijs dat de club in mij geloofd."

"De coach heeft mij de raad gegeven om ervaring te gaan opdoen bij een andere club. Het is gedaan om zomaar in de A-kern te komen, vanaf nu moet je bewijzen dat je daar ook effectief klaar voor bent. En dat ga ik hier doen, bij Roda JC. Ik had ook opties in België, maar wilde een nieuwe cultuur. Ik kreeg het beste gevoel hier bij Roda JC. Technisch directeur Harm van Veldhoven gaf mij direct vertrouwen, net als de trainer hier, dat gaf de doorslag."
 



anderlecht-online forum