Diowo: "Anthony is niet gestopt"

DONDERDAG, 10 AUGUSTUS 2017, 15:34 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Deze morgen verscheen in de media dat Anthony Vanden Borre het profvoetbal, nog een keer, vaarwel zei. "Niets van aan", zegt zijn beste vriend en fysiektrainer Trésor Diowo. Vanden Borre zou wel zijn contract met  TP Mazembe, in onderling overleg, ontbonden hebben. Maar traint ondertussen weeral een week om terug op niveau te komen. 

De passage van Vanden Borre bij TP Mazembe werd geen succes, hij speelde er amper vier wedstrijden. Sinds zijn aankomst zou de rest van de kleedkamer het niet zo begrepen hebben op Vanden Borre, waardoor hij uitgesloten werd. In onderling overleg met TP Mazembe, heeft hij zijn contract met de club ontbonden. 

"Het is waar dat hij niet meer voetbalt bij TP Mazembe", zegt Diowo, "Maar dat hij definitief stopt met voetbal is niet waar. Sinds een week is hij opnieuw met mij aan het trainen. Hij zet zich 100% in om zowel sportief als qua voeding opnieuw op niveau te komen."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.