"Dendoncker, Kara en Teodorczyk zijn beter dat ze blijven"

DONDERDAG, 10 AUGUSTUS 2017, 11:34 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Roger Vanden Stock wordt net als zijn vrouw Kiki, komende zondag 75 jaar oud. De voorzitter denkt nog niet meteen aan stoppen, maar bereidt wel stilletjesaan zijn opvolging voor, al heeft hij nog niet echt namen in gedachten. Hij heeft nu vooral een goede raad voor Leander Dendoncker, Kara Mbodj en Lukazs Teodorczyk: "Blijf nog maar één seizoen bij Anderlecht."

"Ik heb het al vaak gezegd, als ik mag kiezen, dan blijft iedereen. Eerlijk gezegd zal ik blij zijn als het 31 augustus is en deze transferperiode kunnen afsluiten zonder een vertrek van één van onze sterkhouders", is Vanden Stock eerlijk, "Zeg nu zelf, we zijn bijna half augustus, veel ploegen zijn al gevormd. Het zou nefast zijn voor een speler om nu nog te vertrekken en bij zo een bijna gevormde ploeg aan te komen. Dat geldt ondermeer voor Kara, het zou veel beter zijn als hij blijft."

Leander Dendoncker

"Als Leander nog een seizoen bijft, is iedereen daarmee gebaat", gaat de voorzitter verder, "Wij kunnen nog één jaar rekenen op een sterkhouder en achter de schermen kunnen we naar een toptransfer voor hem werken, net zoals we bij Tielemans gedaan hebben."

"Ik blijf ook het volste vertrouwen houden in Teodorczyk, dat hij ook nog maar een seizoen bij paars-wit blijft. Hij heeft het moeilijk nu, maar hij komt er wel weer door. We zullen er staan", aldus nog Vanden Stock. 



anderlecht-online forum