Vanden Borre stopt opnieuw met (prof)voetbal

DONDERDAG, 10 AUGUSTUS 2017, 08:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Anthony Vanden Borre keert niet meer terug naar TP Mazembe. Zijn Congolees avontuur draaide uit op een ontgoocheling en de voormalige rechtsachter van Anderlecht zegt het profvoetbal opnieuw vaarwel.

In januari kondigde Vanden Borre aan dat hij genoeg had van de voetbalwereld, en dat hij voor het plezier ging spelen bij Mazembe, de club uit zijn moeders geboortestad Lubumbashi. Door de anciens van de ploeg werd de Belg echter als een indringer aanzien, wat het niet gemakkelijk en aangenaam maakte. In mei keerde Vanden Borre terug naar België om te herstellen van een blessure.

Maandag hervatte Mazembe de trainingen voor het nieuwe seizoen zonder Vanden Borre. Ook op de nieuwe ploegfoto staat hij niet op. In de entourage van Vanden Borre klinkt het dat hij niet meer terugkeer naar Congo. Dit kan omdat de ex-Rode Duivels er maandcontracten tekende.

Vanden Borre houdt het profvoetbal opnieuw voor bekeken. Van het spelletje zelf houdt hij wel nog, waardoor het niet uitgesloten is dat hij ergens bij een amateurclub gaat spelen met vrienden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.