"Een transfer loopt het best zonder tussenpersonen"

DINSDAG, 8 AUGUSTUS 2017, 20:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Adrien Trebel stond met één voet in de Ghelamco Arena als hij alsnog koos voor RSC Anderlecht. Niet voor het geld, want AA Gent bood meer. Het is dankzij Bruno Venanzi, voorzitter van Standard, dat de transfer naar paars-wit er gekomen is. 

"Standard had mij al aangeboden bij AA Gent zonder dat ik daar op de hoogte van was. De enige reden dat ik naar daar wou is Hein Vanhaezebrouck. Hein wou mij in de zomer van 2016 al, maar Standard vroeg toen vijf miljoen. Maar toen kwam Anderlecht. Dat kon ik gewoon niet weigeren. Ik wist nog niets van de details of cijfers in mijn contract, maar heb direct toegestemd. Ik voelde toen al aan dat Anderlecht de titel ging winnen."

Bruno Venanzi

Het was uiteindelijk Venanzi, die de transfer van Trebel naar Anderlecht van begin tot einde heeft afgerond: "Als hij zich in een dossier vastbijt, dan mag je er zeker van zijn dat hij het tot een goed einde brengt. Dankzij hem zit ik nu bij Anderlecht. Hij heeft alle tussenpersonen uitgeschakeld, de beste manier om een transfer op een positieve manier af te werken."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.