Hoe ver willen Fenerbahçe en Anderlecht gaan?

MAANDAG, 7 AUGUSTUS 2017, 10:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Ook tegen KV Oostende was Lukasz Teodorczyk een schim van de spits die hij vorig seizoen was. Intussen heeft Fenerbahçe een concreet bod gedaan op de spits. Het is wel nog niet het bedrag dat Anderlecht in gedachten heeft.

Turkse en Poolse media melden dat Fenerbahçe eerst zes miljoen euro heeft geboden voor Teodorczyk en daarna zelfs zeven miljoen euro. Beide voorstellen werden door Anderlecht afgewezen. Paars-wit weet dat het niet meer het bedrag van enkele maanden geleden kan vragen, maar wil nog wel minstens negen miljoen euro krijgen voor zijn spits.

Zelfs als de clubs elkaar zouden vinden, is het nog de vraag of Teodorczyk zelf openstaat voor een Turks avontuur. Na zijn passage bij Dinamo Kiev is hij niet zo happig meer om in eender welk land aan de slag te gaan. Volgens zijn agent zou Teodorczyk trouwens gewoon bij Anderlecht blijven deze zomer.

Volgens La Dernière Heure zou er in de loop van de komende dagen een beslissing vallen. Als Anderlecht Teodorczyk verkoopt, moet het snel de markt op voor een vervanger. Isaac Kiese-Thelin slaagt er maar niet in om te overtuigen. Sylvère Ganvoula is dan wel een diamant, maar voorlopig nog een erg ruwe.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.