Boussoufa: "Verschil bedraagt slechts een punt"

ZONDAG, 4 OKTOBER 2009, 23:57 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

"De match ging gelijk op", vertelt Mbark Boussoufa op de officiële website "maar de 3-1 stond er wel na de eerste helft. Tot 1-1 was het een gewichtige partij en dan krijgen wij een unieke mogelijkheid op de 2-1."


"Die kans missen we dan en Club kan onmiddellijk tegen scoren. Dan voel je wel dat het moeilijk wordt. Daarbovenop scoort de thuisploeg nog een derde keer en dan staat er je een pak werk te wachten. Door die twee doelpunten na de 1-1 krijg je een serieuze tik en dan zie je ook Deschacht nog uitvallen. Daar blijft het dan nog niet bij want in de tweede helft kwam Chatelle Legear vervangen. Ook hij moest geblesseerd de strijd staken. Op een goeie twintig minuten van het einde verliezen we dan nog Bernardez en dan weet je het wel."

"Gelukkig hebben we nu een weekend rust zodat we misschien enkele geblesseerden kunnen recupereren tegen de volgende match. Eigenlijk is er niet veel aan de hand als je de stand bekijkt want Club Brugge heeft slechts een punt voorsprong", aldus Boussoufa.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.