"We leggen Teodorczyk geen druk op"

VRIJDAG, 4 AUGUSTUS 2017, 12:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS In zijn laatste twaalf wedstrijden voor Anderlecht kwam Lukasz Teodorczyk slechts twee keer tot scoren. Voor Anderlecht is echter geen reden om de Pool in vraag te stellen. "Hij scoorde de twee doelpunten die ons de titel bezorgde en was vorig seizoen meer dan eens onze redder als een crisis dreigde."

In de pers komt Teodorczyk soms wel onder te liggen, maar dan staat de club paraat om te steunen. "Bij Anderlecht hebben we de gewoonte om spelers te verdedigen wanneer zij in de pers worden bekritiseerd", vertelt manager Herman Van Holsbeeck. "Teodorczyk verdient respect en we leggen hem geen enkele druk op."

Isaac Kiese-Thelin en Sylvère Ganvoula lijken Teodorczyk alvast niet te kunnen bedreigen als basisspeler. "Thelin mist enkel efficiëntie voor doel en alle clubs uit de tweede kolom willen Ganvoula huren", verdedigt Van Holsbeeck de twee spitsen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.