Wil Anderlecht Stanciu alweer verkopen?

DINSDAG, 1 AUGUSTUS 2017, 15:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Tijdens de voorbereiding maakte hij een goede indruk, maar tijdens de Supercup zagen we opnieuw een zwakke Nicolae Stanciu. Tegen Antwep startte de Roemeen op de bank en Anderlecht zou nu ook beseffen dat er een probleem-Stanciu is. Vanuit Roemenië komen er berichten als zou paars-wit Stanciu nog deze zomer willen verkopen.

Cornel Dinu, een gereputeerde oud-international, vertelde in de voetbalshow '91 Minutes' dat Anderlecht zich wil ontdoen van Stanciu en dat paars-wit hoopt om minstens vier miljoen euro te vangen voor de aanvallende middenvelder. Dinu's bron zou spelersmakelaar Florin Manea zijn.

Volgens Dinu stelt het Roemeense voetbal niet veel meer voor. "Stanciu bracht Steaua Boekarest tien miljoen euro op, maar nu wil Anderlecht hem verkopen voor vier miljoen. Gewoon om niet iets te recupereren, maar niemand koopt hem. Chipciu is ook maar een gewone speler. De moderne voetbalwereld is veeleisender."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.