Van Damme: "Als gsm belt, stap ik meteen van het veld"

ZATERDAG, 3 OKTOBER 2009, 20:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Jelle Van Damme kan elk moment vader worden en hij wil absoluut bij de geboorte aanwezig zijn. "Mijn gsm ligt nu tijdens elke match op onze bank. Als hij rinkelt dan spurt ik meteen het veld af", zegt Van Damme in Het Nieuwsblad.


"De geboorte van mijn eerste kindje, mijn eigen vlees en bloed, wil ik voor geen geld ter wereld missen. Elke en ik weten al of het een jongetje of een meisje wordt, maar we gaan het niet verklappen", vertelt Van Damme enthousiast.

"Een vriend van mij zal mijn auto aan het stadion in Brugge parkeren. Als het zover is, kan ik met wat gas geven snel in Hasselt zijn, hoor. Als het echt moet, rij ik zelfs onder politie-escorte naar Hasselt", zegt hij lachend.

Zijn trainer lijkt het niet erg te vinden dat Van Damme mogelijk tijdens de match zou vertrekken. "Tegen Ajax rinkelde Jelles gsm in de 82ste minuut. Vandaar dat Jelle plots van het veld moest. Maar het was vals alarm", kan Jacobs ermee lachen. Van Damme kreeg tegen Ajax rood in de 82e minuut voor het omver duwen van een tegenstander.



anderlecht-online forum