Selectie: Club Brugge - Anderlecht

VRIJDAG, 2 OKTOBER 2009, 18:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Amper een dag na de wedstrijd tegen Ajax heeft Ariël Jacobs zijn selectie bekend gemaakt voor de topper tegen Club Brugge. De meest opvallende naam is die van Lucas Biglia. Hij miste de vorige twee matchen door blessure.


Voor de rest zijn het de te verwachte namen die Jacobs heeft opgeroepen. Zoals geweten zit Mazuch in Egypte voor het WK -20 en volgt Frutos nog steeds zijn individueel trainingsprogramma. Verder is ook Diandy (verrekking hamstrings) er niet bij. Kouyaté, Polak, Zitka en Wasilewski staan al langer buitenspel.

Dat Anderlecht gisteren nog Europees speelde, wil Jacobs geen nadeel noemen. "Ook Club heeft gisteren gespeeld en we moesten allebei zowel fysiek als mentaal diep gaan om een punt uit de brand te slepen", vertelt hij op de persconferentie. "Brugge stond tot vorige week samen met ons mee op kop in de Jupiler Pro League. Ze staan er terug dit seizoen."

Verder ging Jacobs ook in de op de ontwikkeling van Sare. In de schaduw van Lukaku is deze 18-jarige ook aan een reeks sterke wedstrijden bezig. "Bouba is iemand die heel makkelijk dingen oppikt. Hij maakt al twee jaar deel uit van de A-kern en tijdens die twee jaar heeft hij heel veel progressie geboekt. Hij heeft heel hard gewerkt en op zijn kans gewacht."

Selectie: Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Chatelle, Cordier, Deschacht, De Sutter, Gillet, Juhasz, Kanu, Kruiswijk, Legear, Lukaku, Proto, Reynaldo, Rnic, Sare, Schollen, Suarez, Van Damme



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.