Anderlecht zit in de Champions League

DINSDAG, 24 AUGUSTUS 2004, 22:37 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

RSC Anderlecht heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de eerste ronde van de Champions League voetbal. De Belgische landskampioen haalde het in de terugwedstrijd van de derde en laatste voorronde met 3-0 van het Portugese Benfica.


Twee doelpunten van Aruna (in de 35ste en de 64ste minuut) en ééntje van Jestrovic (in de 73ste minuut vanop de penaltystip) brachten de verlossing voor de Brusselaars, die de heenwedstrijd met 1-0 hadden verloren. Benfica Lissabon, dat de wedstrijd met 10 beëindigde na een rode kaart voor Argel, moet zich tevreden stellen met een ticket voor de eerste ronde in de UEFA Cup.

Score: 3-0
Goals: 35' en 64' Aruna 1-0 en 2-0, 73' Jestrovic 3-0 (pen)

Stadion: Constant Van den Stock-stadion
Scheidsrechter: Farina (Italië)

Anderlecht: Zitka, Traoré, Kompany, Deschacht, Zewlakow, Hasi, Baseggio, Wilhelmsson, Mpenza (90' Vanden Borre), Jestrovic (79' Iachtchouk), Aruna (89'Seol)
Benfica: Quim, Dos Santos, Argel, Paulo Almeida (76' Rocha), Luisao, Miguel, Petit, Simao, Manuel Fernandes (66' Zahovic), Carlitos (64' Geovanni), Sokota

Geel: 23' Vincent Kompany, 42' Paulo Almeida
Rood: 72' Fuks Argel



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.