Kara: "Perfect gelukkig bij Anderlecht"

DONDERDAG, 27 JULI 2017, 07:03 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kara Mbodj nam gisteren plaats naast David Steegen voor de persconferntie, naar aanleiding van de wedstrijd tegen Antwerp. Al was het hoofdonderwerp van het interview vooral zijn al dan niet transfer. Eentje die niet echt hoeft voor de Senegalees. 

"Kara droomt van de Premier League" horen we al langer dan vandaag, al wil hij dat zelf niet zo geweten hebben. "We zien wel wat de toekomst brengt, ik sluit niets uit. Maar denken dat ik alleen naar de Premier League wil is fout. Momenteel heb ik nog altijd een contract bij Anderlecht en ik ben hier graag. Ik heb een deugddoende vakantie gehad en nu focus ik mij op vrijdag, de start van de competitie. Er zijn inderdaad afspraken gemaakt over een eventuele transfer, maar dat wil niet zeggen dat ik hier perse weg wil."

Het sportieve primeert

Als Kara dit seizoen nog vertrekt bij paars-wit, zal dat een sportieve keuze zijn. "Ik wil een club waar ik kan spelen. Geld is niet prioritair, anders was ik nooit twee jaar geleden naar Anderlecht gekomen. Maar ik kan ook evengoed hier blijven. Hier kan ik Champions League spelen en dat is heel belangrijk voor een speler. Ik wil dat toernooi gewoon graag spelen."
 



anderlecht-online forum