"Svilar zal zeker zijn kansen krijgen"

DINSDAG, 25 JULI 2017, 15:50 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Mile Svilar had gehoopt om dit seizoen zijn kansen te krijgen in de A-kern. Toen RSC Anderlecht Matz Sels binnenhaalde voor één seizoen, zag Svilar zijn kansen slinken. Herman Van Holsbeeck benadrukt dat hij geen andere keuze had door de rugoperatie van Frank Boeckx, maar dat Svilar zeker zijn kansen zal krijgen komend seizoen.

"Boeckx speelde de laatste maanden van vorig seizoen met infiltraties in de rug door een hernia. Een operatie was onafwendbaar, dat wisten we ook. Het seizoen alleen met Svilar beginnen vonden we riskant", is Van Holsbeeck eerlijk.

"Sels zat op een zijspoor bij Newcastle, voor ons de kans om hem binnen te halen. We hebben bewust voor een huurperiode gekozen zonder aankoopoptie want we zijn van mening dat Svilar volgend jaar eeste doelman zal zijn bij Anderlecht. Ook dit seizoen zal Mile zijn kansen krijgen, we hebben al heel wat geïnvesteerd in de uitbouw van zijn carrière. Het is nu aan hem om te bewijzen dat hij de nieuwe Courtois is", aldus nog de general manager.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.